Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


E-light lézeres szőrtelenítésről

Lézeres szőrtelenítés Debrecen
 

A különböző lézeres szőrtelenítések között ma már ez a legelterjedtebb. Ugyanis ez egy tovább fejlesztett változata a hagyományos lézeres beavatkozásnak, ami sajnos elég sok problémát okoz a bőrben, mivel feleslegesen hatol mélyebbre, mint ahol a tüsző helyezkedik el. Ez közel 1 cm mélységet jelent, így ez az eljárás nem csak jóval drágább, de sokkal fájdalmasabb is és könnyen okozhat maradandó sérüléseket. 

Az (IPL +RF) E-light technológia nagyban hasonlít a lézerhez, de annak már minden káros és kellemetlen hatása nélkül. A IPL e-light villanó energiája csak 3-5 mm-es mélységig hatol le, ahol a szőrhagyma helyezkedik el és mélyebb területre, tehát érző idegekhez már nem jut el.
Fontos megemlíteni, mielőtt szőrtelenítő szalont választunk, hogy mindig nézzük meg milyen hűtésű kezelőfejjel végzik a szőrtelenítést. Szalonunkban vízhűtéses kezelőfejet használunk. A kezelő fej, akár -4 fokra is hűthető.
Sajnos vannak még olyan berendezések ahol léghűtéses a kezelő fej, vagy hűtés nélküli!
Nyugodtan kérdezzünk rá, érdeklődjünk!

(IPL+RF) villanófényes szőrtelenítés és egyéb E-light kezelések mellett szóló érvek:

Gyors kezelések. Minimum 10 perc és maximum 90 perces kezelések
Fájdalommentes eljárás. Helyenként pici csipkedést, apró szúrásokat érezhetünk a villanáskor, de semmiképpen sem fájdalmas.
Az árban legkedvezőbb, hiszen ha össze számoljuk éves szinten mennyit költünk más szőrtelenítő módszerekre, amik csak rövid ideig hatásosak, akkor mindent egybevetve legjobban ez az eljárás éri meg hosszabb távon.
 
A kívánt állapot eléréséhez átlagosan 8-12 kezelésre van szükség ezek a számok szervezettől, típustól és testfelülettől függően eltérőek lehetnek!  
Ezután évi 1-2 fenntartó kezelés szükséges.
 
Végleges szőrtelenítés NINCS!
 
Valóban lesznek olyan szőrtüszők, amiből nem nő többé szőr, de túlnyomó részben a szálakat elpihésítjük. A magas hő hatására nem lesznek képesek vastag, sötét szálakat képezni. Alig észrevehető pici pihés szálak lesznek a kezelt területen, amik egyáltalán nem zavaróak. 
 
Bármilyen lézer alapú technológiával (IPL, E-light, SHR, Dióda lézer, alexandrit lézer, rubin lézer, ND YAG lézer stb.) is dolgozzanak, bárhol, az eredmény soha nem 100%-os és soha nem végleges (az az míg meg nem halunk). Az emberi szervezet nem engedi, az immunrendszerünknek ez a dolga és így van ez rendjén. Bármilyen kecsegtető szép szavakkal és ultra modern gépekkel ígérik az ellenkezőjét, nem szabad elhinni. Csak a pénztárcánk lesz könnyebb. Ha Dr. van a neve előtt, akkor sem! Semmilyen csúcs szuper gép nem képes ilyen drasztikus módon beleavatkozni a természetes biológiai folyamatainkba ezt nem szabad elfelejteni! 
 


Pontosan mi az IPL villanófény és hogyan működik?

Az IPL+RF a szelektív fototermolízis alapján működik, az az a leadott villanás során a lézer fényenergiája a szőrszál melaninjában elnyelődik és a szőr, mint vezető eljuttatja a szőr gyökeréhez, ahol a mátrix sejteket (osztodó sejteket, amik az újabb szőrszálak képzéséért felelősek) károsítja. A sejtekből kicsapódik a fehérje közel 60-70 celsius fokon. Ennek hatására a tüsző nem tud életképes, vastag és sötét, új szőrszálat létrehozni. 
 
 • elight.jpg

 •  

 • A ma létező legmodernebb eljárások közé tartozik az IPL + RF, melynél a fényenergia jobb elnyelődését rádiófrekvenciás (RF) energia besugárzással érik el.

 • Az IPL + RF technika az összes bőrtípusnál sikeresen alkalmazható és ez az egyetlen olyan szőrtelenítő eljárás, amely a világosabb szőrszálakat is eredményesen kezeli.
 • Szalonunkban a legújabb 2016-os E-light IPL + RF lézeres szőrtelenítő + SPA bőrregenerációs készülék áll rendelkezésünkre.
 • A hagyományos IPL gépek 3-5 másodpercenként töltenek újra, gépünk akár ötszöri villanásra is képes egy leadott villanáson belül és újra töltése akár 1 másodperces is lehet beállítástól függően, így kevesebb időbe telik egy kezelés és az érzékenyebb bőrűeknek sem jelent problémát.
 • MŰSZAKI ELŐNYÖK

  1. 3MHz RF anti-aging technológia

  2. A különböző hullámhosszú szűrők miatt a kezelés célzottabb és pontosabb

  3. Moduláris összeszerelés, erős stabilitás

  4. Teljesen intelligens detektáló rendszer

  5. 8 hüvelykes TFT True Color érintő képernyő, könnyű kezelhetőség

  4. Bran - új vízhűtésesrendszer

  5. Hi-tech

  6. A kiváló hűtőrendszer biztosítja a biztonságot és a kényelmet, lehetővé teszi a stabil és folyamatos kezelést

   

  Energia: 5-50J / cm2

  Hullámhossz: 430-1200nm 

  Pulzálás Időtartama: 1.0-9.9ms
  Pulzálások száma: 1-5 állítható 

  RF Radio Frekvencia: 3Mhz

eli.jpg

 

Ellenjavallatok:


A kezelést nem tudjuk elkezdeni az alább felsorolt esetekben: - Fényérzékenység, vagy fényérzékenyítő gyógyszerek szedése mellett


- Frissen barnult, megpirult bőr esetén (erősen barnult, szoláriumozott bőrre)


- Az elmúlt 3 hétben ha gyantázott


- Lázas állapot, fertőző bőrbetegségek


- Nyílt sebekre és tetovált testfelületeket sem tudunk kezelni


- Aktív herpesz a területen


- Terhesség


- Rákos megbetegedés, epilepszia, súlyos szívelégtelenség 


- 18 éves kor alatt (csak szülői beleegyezéssel)


- Keloid (sarj szövet jó indulatú burjánzása)

 

 

mit-ne-csinal-ipl-lezeres-szortelenites-elott-es-utan.pngIPL + RF szőrtelenítés előtti teendők:- A kezelés előtt már legalább 3 héttel nem szabad gyantázni, epilátort használni!


- A kezelés előtt 1-2 nappal le kell borotválni a kezelendő felületet kb. 1-2 mm-es szőrzettel a legcélszerűbb megjelenni a kezeléseken! Ennél a hosszúságnál a legjobbak az eredmények!


- Mélyhámlasztás, szőkítés ne történjen legalább egy hónappal az első kezelést megelőzően! 

Lézeres E-light IPL kezelés menete: - Előre megbeszélt időpontban egy részletes tájékoztatás a kezelésről


- Bőr és szőr típusának meghatározása, hogy a számítógép által vezérelt szőrtelenítő gépbe a vendég egyéni adottságainak megfelelő beállításokon történjen a kezelés


- A felület megtisztítása, anyajegyek, tetoválások, szemölcsök lefedése


- Speciális lézer védő szemüveg felvétele


- A testfelületre ultrahang gél kerül, ezzel is hűtjük a bőrt és egyben kontakt anyag


- A kezelésnél a vendég a villanások során meleget, helyenként apró ponthő szúrásokat érezhet. 


- Az eljárás átlagos időtartama testfelülettől függően 10-90 perc Kezelés utáni teendők: - Forró vízzel, gőzzel ne érintkezzen a kezelt felület az IPL szőrtelenítést követő 2 napban!


- Alkoholos, bőrirritáló szerek használata kerülendő szintén a következő 48 órában!


- Erős napsugárzás ne érje a bőrt a kezelést követő egy hétben (szolárium is tilos)!


- Gyantázni, epilálni, csipeszelni nem szabad a már megkezdett IPL kezelések között, mert ezekkel a módszerekkel megszűnik a szőrszál és a tüsző kapcsolata és a kezeléshez a szőr elengedhetetlen mint energia vezető! Csak borotvát lehet használni!


- A kezelés után jelentkezhet enyhe bőrpír, de ez csak átmeneti pár napon belül de legtöbb esetben már aznap elmúlik! Természetes alapanyagú bőrnyugtató géllel otthon kenhető!