Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Esztétikai Kezelések

Arcfiatalítás

(Fotorejuvenáció)

 

Az arcfiatalítása lézeres villanófény és rádiófrekvencia együttes besugárzásával történik, ami lehatol az irha rétegeibe és ott regenerálja, újjáépíti a kollagén rostokat. A kollagén rostok termelődéséért felelős fibroblaszt sejteket pedig további kollagén rostok előállítására készteti, amik ezután feltöltik az apró ráncokat és egyenletesebb, feszesebb bőrképhez vezet. A hajszálerek, öregségi foltok és egyéb bőrhibákat rendkívül jól korrigál az eljárás. Így a bőr vízfelvevő képességét is növelve bármilyen kozmetikai kezelés hatékonysága a többszörösére nő.

Már az első kezelésnél is látványos a változás. Érezhető a bőr feszessége, az apróbb ráncok kisimulnak. Egységesebb, fiatalosabb, egyenletesebb bőrfelszínt kapunk. Érintésre az arcbőr lágy, selyem tapintású.

 Egy arcfiatalító kúra kb. 4-8 alkalom, amit 2-4 hetente tudunk ismételni.

(Tipp: Ajánlatos emellett a C-vitamin kúra is, amely szintén a kollagén képződésben vesz részt, ezért nagyon fontos, hogy megfelelő C-vitamint vigyünk a szervezetbe!)

 

Kinek ajánlott: 

- Akinek megereszkedett a bőre az évek alatt

- Szürke, élettelen, ráncosodásra hajlamos az arcbőre

- Mély ráncait szeretné csökkenteni

- Bőrelszíneződések, rozacea, bőrpír található az arcán

- Megelőzés céljából 25 éves kortól

 

 

IPL + RF arcfiatalítás ára (teljes arc):    9 900 ft/alkalom

IPL + RF bőrfiatalítás teljes arc és nyak: 12 000 ft/alkalom

IPL + RF teljes arc, nyak és dekoltázs : 15 000 ft/alkalom

 

 

Tripoláris Rádiófrekvenciás arcfiatalítás

vörös fotonnal

 

A Tripoláris RF lehatol a bőr mélyebb szöveteibe, ahol a kollagén elasztin rostok termelődnek. A besugárzott energia hatására a kollagén rostjai összehúzodnak és egyidejűleg a fibroblasztok anyagcseréjét fokozza. A kezelés végeztével sem fejeződik be a folyamat. A kollagén termelése az elkövetkezendő hetekben még tovább folytatódik. 
Az eredmény feszesebb, rugalmasabb, fiatalosabb bőrfelszín. Az apróbb ráncok kisimulnak. Az arcbőr keringése normalizálódik, a méreganyagok kiürülnek a bőrből és oxigénhez jut. 

 

 

Tripoláris Rádiófrekvencia infralézerrel  8 000 ft/alkalom

 

 

 

 

 

 

 

MÁJFOLT, PIGMENTFOLT HALVÁNYÍTÁSA

 

Kialakulása lehet veleszületett, napfény okozta, gyulladások után, vagy bizonyos gyógyszerek is válthatnak ki különböző pigment zavarokat. Megjelenése arcon, kézfejen a leggyakoribb.

 Nyáron a napfénytől még erősebbek lesznek a foltok, így minimum 50 faktoros fényvédőt kell használni. Ha a kezelés már elkezdődött, akkor pedig kötelező a magas faktor számú fényvédő használata!

A kezelés után enyhe bőrpír jelentkezik a foltok körül, ami pár nap leforgása alatt eltűnik. Már az első kezelés után 1-2 hét után láthatóan halványabbak a foltok.

A kúra általában 6-8 alkalomból áll 5-6 hetes időközönként ismételve.

 

Ára: 250 ft/villanás

 

Hajszálér kezelések

 

Ennél az eljárásnál a villanófény a hemoglobin színében nyelődik el. Ezáltal összehúzza az érfalakat és megkezdődik a fokozatos felszívódása.

Legsikeresebben a 0,3 mm átmérőjű hajszálereket tudjuk kezelni. A vastagabb elhalványulnak.

Kezelés után bíbor szürke elszíneződés jelentkezhet, vagy pici kipirosodást lehet tapasztalni, ami rövid időn belül elmúlik.

1-3 hetente ismételjük a kezeléseket 4-8 alkalommal.

 

Hajszálér kezelés ára:    250 ft/villanás

 

 

 

Acne Pattanásos bőr kezelése

 

A túlzott faggyútermelődés következtében a faggyú csatornái elzáródnak, ezekben baktériumok szaporodnak el és gyulladáshoz vezetnek. Ezt a baktérium törzset Propionibacterum acnesnek nevezik.
Az IPL E- light olyan fényspektrumon dolgozik, ami elpusztítja a pattanást okozó baktériumokat és regenerálja a bőrfelszínt. 

Átlagosan 6-8 kezelés szükséges a megfelelő bőrkép eléréséhez, amit 1-2 hetente ismétlünk.

Fájdalommentesen szabadulhatsz meg állandóan megjelenő pattanásaidtól! A pattanások utáni hegeket is kezeli a villanófényes eljárás, így ha már évek óta küszködsz bőröd ápolásával, de még sem hozott tartós eredményt semmi, akkor keresd meg az Eve Esztétikát Debrecen belvárosában! 

 

Ára: 200 Ft/villanás

 

 

Ellenjavallatok:

 

A kezelést nem tudjuk elkezdeni az alább felsorolt esetekben: - Fényérzékenység, vagy fényérzékenyítő gyógyszerek szedése mellett


- Frissen barnult, megpirult bőr esetén (erősen barnult, szoláriumozott bőrre)


- Az elmúlt 3 hétben ha gyantázott


- Lázas állapot, fertőző bőrbetegségek


- Nyílt sebekre és tetovált testfelületeket sem tudunk kezelni


- Aktív herpesz a területen


- Terhesség


- Rákos megbetegedés, epilepszia, súlyos szívelégtelenség 


- 18 éves kor alatt (csak szülői beleegyezéssel)


- Keloid (sarj szövet jó indulatú burjánzása)