Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Intim szőrtelenítés

Intim szőrtelenítés

 

article preview

 

ITALWAX!

 

Ha Te a gyantázás mellett állsz, de nem vagy teljesen elégedett az eddigi gyantákkal, akkor hadd mutassam be az ITALWAXOT!

Az egyetlen wax, ami speciális, új generációs összetételének köszönhetően a hagyományos gyantázást kenterbe veri. Ezek a forradalmian új waxok a legjobb prémium minőségűek a piacon! Ha ezt a szőrtelenítési módszert választod, akkor ne add alább, válaszd a LEGJOBBAT!

Nem tartalmaz fenyőgyantát, így nincs allergiás reakció!

Nem tartalmaz parabéneket!

Nem töri be a szőrszálakat, nem okoz gyulladást!

Nem ragad a bőrhöz, csak is a szőrszálakhoz!

A fájdalom mértéke a hagyományos gyantázáshoz képest minimális!

A hagyományos gyantázást és az ITALWAXXAL történő szőrtelenítést kipróbálók közül, senki nem tér vissza a hagyományos gyantázáshoz! 

Több információért keresd az ITALWAX szőrtelenítést a menüpontokban! wink

 

 

IPL + RF E-light szőrtelenítés

 

A világon az egyetlen olyan szőrtelenítő eljárás, amely tartósan szabadít meg a szőrszálaktól, kezelés közben fertőtlenítő, gyulladás csökkentő hatása van és képes beindítani a bőrben az öngyógyító folyamatokat, így nem csak szőrtelenít de egyre szebb bőrképet kapunk a kezelések során. Ezt hívom én 4 az 1 - ben kezelésnek.

A bőr nem sérül az eljárás közben, kifejezetten a szőrtüszőt célozza meg a szőrszálon keresztül a szelektív fototermolízis elvén, az az a színében válik hővé, lejut a tüszőig és ott pusztítja a szőrszál növekedéséért felelős osztódó sejteket. Tehát HŐVEL dolgozunk! Nem vegyszerrel! Nincs káros sugárzás, ami később jönne elő a szervezetben! 

Tartóssága egyetlen egy szőrtelenítési módszerrel sem összehasonlítható!

 

A szalonban egyszerre csak egy ember tartózkodik. Nem rohanunk, nem sietünk. Nyugodtan, a vendég tempójában haladunk. A kezelés menetét előtte átbeszéljük, bármilyen kérdést fel lehet tenni ezzel kapcsolatban.

 

Bikini vonal, fazon, teljes intim?

Nem mindenki számára egyértelmű ezek lefedése. Íme egy példa.

 

bikini-vonal--fazon--teljes-intim.jpg

 

 

Férfiaknál a herékre szigorúan TILOS villantani! Mivel hővel dolgozunk a herék hőmérsékletét egy bizonyos celsius felé nem lehet vinni! Így csak a szeméremdombot tudjuk kezelni! Az alsó régiót nem!

 

Bármilyen kérdés merül fenn Benned, hívj és megbeszélünk egy ingyenes konzultációs időpontot!

Várlak szeretettel!