Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Testtekercselés

Testtekercselés

 

Ez az alakformáló technika a testünk hőreakcióját használja ki. Testünk sok energiát használ arra, hogy megfelelő hőmérsékleten tartsa a szervezetünket. Ennél az eljárásnál az energiát a zsírsejtekből nyeri, hogy normalizálja a testhőmérsékletet.

Az erre kifejlesztett zsírégető, folyadékelvezető géllel bemasszírozzuk a problémás testfelületet. Ezután egy speciális testtekercselő fóliával betekerjük. Ez a fólia más, mint az otthoni háztartásban használt fólia. A testtekercselésre használt fólia engedi levegőhöz jutni a bőrt, viszont a felvitt zsírégető gél hatóanyagait nem engedi elpárologni, így a gél teljes tartalma képes a bőrbe szívódni és ott kifejteni a hatását.

Eredmény: Feszesebb, egyenletesebb bőrfelszín. Erősebb kötőszövet. Nagy mértékben csökkenti a narancsbőrt, centikben mérhető a változás. Egészségesebb szervezet, mivel a testből nem csak a felesleges zsír, de a méreganyagok is távoznak a nyirokrendszeren keresztül.

Napi 2,5-3 liter víz fogyasztása kötelező! Aki nem tudja ezt betartani, az kérem, hogy ne kezdjen bele semmilyen alakformáló kúrába!

Kúra idő: Legalább heti 1 kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez. Szervezettől és kortól függ, hogy kinek hány alkalomra van szüksége. Átlagosan 5-10, de súlyosabb esetben, akár 20 kezelésre is szükség lehet.

 

Egy alkalom 4 000 Ft

 

5 alkalmas bérlet 17 000 Ft

 

10 alkalmas bérlet 33 000 Ft